Costigliole d'Astissa Morando Wine House tuottaa Fontale-viinejä, jotka tunnetaan erinomaisesta laatu-hinta-suhteestaan. Nämä ovat pullotettuja tuotteita, jotka voivat täyttää kaikki tarpeesi ja palvella myös kansallisen markkinan vaatimuksia. Lisätietojen pyytämiseksi tai tilauksen tekemiseksi verkossa, ole hyvä ja soita yritykseemme tai käytä yhteystietojamme, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Reuza Extra Virgin syntyy kahden arvostetun italialaisen oliivilajikkeen yhdistelmästä, joilla on melko erilaiset vaikutukset: Biancolilla-oliivi ja Taggiasca-oliivi.
Extra virgin oliiviöljy
· 100 % italialaista öljyä – kylmäpuristettu
· Saatu Biancolilla-oliivista ja Taggiasca-oliivista
· Makea ja aromaattinen, erinomainen mauste salaateille ja raakoille vihanneksille,
Reuza on huolellisesti valittu tuote: se yhdistää Biancolilla-oliivin aromaattiset vivahteet Taggiasca-oliivin makeuteen.
Tuloksena on yllättävä ja erittäin miellyttävä maku.
Nimi "Reuza", joka tarkoittaa ruusua ligurian murteessa, viittaa tuoksuvaan öljyyn, aivan kuten kukka.
Oliivit kerätään käsin marraskuussa ja joulukuussa. Öljyn puristus tapahtuu äärimmäisellä huolellisuudella, tiukasti kylmäpuristamalla.
koodi:REU .75
Rypäle: Negroamaro – musta Malvasia – Primitivo
Tuotantoalue: Taranton itäinen alue
Maaperätyyppi: Punainen maa sekoitettuna kiviin, tufaa ja/tai kalkkikiveä
Viininviljelytyyppi: Tuettu alberello
Viinitarhan keski-ikä: 15 vuotta
Keskituotanto / hehtaari: 90/120 quintalia rypäleitä
Sadonkorjuuaika: Syyskuu
Rypäleiden keruumenetelmä: Käsin
Alkoholi: 11% -12% vol.
Väri: Elävä ruusu
Bouquet: Ominainen viinimäinen
Maku: Kuiva, erittäin harmoninen
Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C
Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.
Tuotteet Suurille Jakelukanaville
Gastronomia ja Leivonnaiset
Sicilian leivontaperinne on tunnettu ympäri maailmaa, ja olemme säilyttäneet perinteisten reseptien valmistuksen ennallaan, tavoitteena viedä maistamisen ilo ympäri maailmaa.
Tuotantomme jalokiviä ovat cassatat eri muodoissa (mini- ja mikrokassat), cannolit ja erilaiset cannolicchi, bignè, babà rommiliemessä, esiviipaloidut ja kokonaiset kakut, semifreddot ja erittäin korkealaatuiset mignon-leivonnaiset.
Korkealaatuiset granitat baarityyppisin astioin ja annoskoossa.
Mukautettuja tuotteita varten, ota yhteyttä myyntihenkilöömme numeroon +39 3477240044.
Rypälelajike: 100% Arneis.
Viininvalmistus: käyminen ranskalaisissa tammitynnyreissä ja akasiassa.
Kypsytys: oleskelu "sur lies" -menetelmällä tynnyreissä seuraavaan sadonkorjuuseen asti.
Väri: intensiivinen vaaleankeltainen.
Tuoksu: elegantti ja monimutkainen, kypsän hedelmän nuotit hyvin sekoittuneina akasiahunajantuoksun ja makeiden mausteiden kanssa.
Maku: suolainen ja täyteläinen, pitkä ja kestävä jälkimaku.
Alkoholi: ±13,5%.
Ruokapari:
ehdotettu alkupaloille, herkille pääruoille, kalapohjaisille ruuille ja vaalealle lihalle.
Tarjoa noin 8°C lämpötilassa.
Riviera Ligure DOP Extra Neitsytoliiviöljy
– Riviera dei Fiori
Italialainen öljy, 100 % Taggiasca-oliivi – Kylmäpuristettu
Lucinasco, joka sijaitsee noin 500 m merenpinnan yläpuolella olevan kukkulan huipulla, on yksi kauneimmista kaupungeista Oneglia-laaksossa. Sen oliivilehdot, jotka ulottuvat kaupungin alapuolelle, koostuvat yksinomaan Taggiasca-lajikkeen oliivipuista ja ovat tunnettuja erityisestä suotuisasta sijainnistaan. Ne tuottavat oliiveja, joiden saanto on alhaisempi kuin muilla alueilla laaksossa, mutta niiden extra neitsytoliiviöljyn laatu on erinomainen.
Riviera Ligure DOP -valikoimamme saadaan Lucinascon oliivilehdoista, jotka puristetaan täydellisyyteen öljytehtaallamme.
Kylmäpuristettu ja pakattu suodattamattomana (suodattamaton) yksinkertaisen luonnollisen laskeutumisen jälkeen.
Pullo on kääritty kultapaperiin, joka suojaa tuotetta valolta.